whatsapp

DUIDELIJKE PRAAT, DAAR HOUDEN WIJ VAN!

Wij bieden diverse afleverpakketten waaruit je zelf een keuze kunt maken. Onze pakketten zijn verdeeld over pakket A, B en C, waarbij je aan de hand van het formaat van de bedrijfswagen eenvoudig kunt bepalen welke kosten gelden voor de door u gewenste bedrijfswagen.

Is een afleverpakket verplicht? Natuurlijk niet! We zien de pakketten puur als vangnet, vaak hebben wagens een keurig onderhoudsverleden, een verse APK en is er tijdens de proefrit niets aan op te merken. In die gevallen adviseren we wel de wagen even te laten controleren door een lokale of uw eigen vertrouwde garage, sommige mankementen zijn namelijk zonder verdere inspectie niet zichtbaar. Wel zo fijn om vooraf te weten wat je koopt.

Deze transparantie is de rode draad voor van den Hurk, alleen zo besta je al bijna 60 jaar! Via onderstaande link zie je de verschillende afleverpakketten en de daar bijbehorende punten van onderhoud. Ons meest gekozen pakket is het C pakket, hiermee ga je fris van start en heb je 3 maanden zekerheid.

Geld lenen kost geld