whatsapp

EEN BEDRIJFSWAGEN SAAI? NIET MET DE JUISTE ACCESSOIRES

Accessoires maken de auto. Niet alleen omdat een “dikke” bedrijfswagen gewoon een genot is om naar te kijken, maar ook zeker dat het meerwaarde biedt.  In onze showroom hangen enkele voorbeelden en onze demo’s rijden zo compleet mogelijk om zo veel mogelijk in real life te beoordelen.

– TREKHAKEN

Een trekhaak monteren was vroeger een koud kunstje. Tegenwoordig is het door de canbus systemen en online aanmelden geen doe-het-zelf klusje meer. We leveren ze voor alle types tot 3.500 kg.

– SIDE BARS

Side bars alleen mooi? Onze sidebars worden zelfs gemonteerd bij diverse grote postbedrijven en overheidsdiensten waar ze puur ter bescherming zijn gemonteerd. Voor de uitstraling leveren wij ze, buiten geborsteld RVS, ook gepolijst of juist in kleur gepoedercoat!

– VELGEN

Velgen koop je zo online, echter een bedrijfswagenvelg die niet scheurt wanneer je geladen met je bedrijfswagen van een stoeprand af rijdt, die leveren wij! We hebben diverse velgen op voorraad maar nog veel meer leverbaar.

– IMPERIALEN

Aluminium in zwart, RVS, juist met open of dichte zijsporen? We leveren alleen de meest degelijk merken waar we al vele jaren mee samenwerken.

– STYLING

Frontlipjes, spoilers, verlagen, carrosserie delen in kleur spuiten of met graphics de wagen uniek maken, we gaan samen sparren en maken er een unieke wagen van.

Geld lenen kost geld