whatsapp

Kipper occasions

Bent u op zoek naar een tweedehands kipper bestelwagen? Bekijk dan online ons actuele aanbod en kom eens langs in onze showroom. Doorgaans bieden wij kipper occasions aan van merken zoals IVECO, Ford, Volkswagen en Citroën. Staat er op dit moment geen geschikte kipper bestelwagen tussen? Meld u dan aan voor een stock alert en ontvang automatisch een mailtje zodra uw gewenste voertuig beschikbaar is. Vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Geen voertuigen gevonden

Waar zijn kipper bestelwagens geschikt voor?

Kipper bedrijfswagens worden vaak gebruikt door hoveniers, voor het afvoeren en aanvoeren van losgestorte goederen. Kipper bestelwagens hebben namelijk een laadbak met hydraulische kiepfunctie waardoor u gemakkelijk een lading kunt lossen. Denk bijvoorbeeld aan zand, stenen, hout of grind. Bovendien zijn deze bedrijfswagens relatief licht, maar beschikken ze over een ruime laadbak. Daardoor kunt u veel volume in één keer vervoeren. Met name ideaal voor hoveniers dus. Ook in de agrarische sector, de bouwsector en de transportsector wordt een kipper aanhangwagen of kipper bestelwagen vaak gebruikt.

Bedrijfswagen kipper kopen met verschillende opties

Een bedrijfswagen met kipper heeft als doel om laden en lossen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo bestaan er kipper bedrijfswagens met een laadbak die in zelfs drie richtingen kan kantelen. Ook krijgen we soms modellen binnen die zijn voorzien van oprijplaten, waardoor u bijvoorbeeld machines kunt vervoeren. Daarnaast kunt u vaak kiezen tussen elektrische aansturing of handmatige aansturing van de kiepwagen. Zoals u leest zijn er talloze opties mogelijk. Bekijk het huidige aanbod tweedehands kippers van Van den Hurk. De prijzen van de kippers lopen sterk uiteen, omdat deze afhankelijk zijn van de technische staat, het bouwjaar en de opties.

Plan een proefrit

Heeft u een geschikte tweedehands bestelbus kipper gevonden op onze website? Kom dan eens langs in onze showroom in Helmond en plan een proefrit. Dan kunt u zelf ervaren hoe de bestelbus met kipper rijdt en hoe het kiepsysteem werkt. Maak een afspraak en wij staan klaar met persoonlijk advies en uitgebreide service.

Tweedehands kipper kopen of leasen?

Bent u van plan om een bedrijfswagen kipper te kopen of leasen? Laat ons u adviseren. Op die manier kiest u de juiste tweedehands kipper bestelwagen waarmee u nog jaren vooruit kan. Uiteraard houden wij rekening met uw budget en adviseren wij u welke (extra) opties handig zijn voor uw onderneming. Of u nu een kipper wilt kopen of leasen: u bent meer dan welkom bij Van den Hurk! Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze kipper occasions? Bel, mail of WhatsApp ons gerust.

Uitgebreid aanbod

Vind uw betrouwbare bedrijfswagens bij Van den Hurk. Wij bieden een breed assortiment aan bedrijfswagens, waaronder gesloten bestelwagens, bedrijfswagens met open laadbak en rolstoelbussen. Of u nu op zoek bent naar een bedrijfswagen voor het vervoeren van goederen of personen, wij hebben altijd een geschikte oplossing voor uw bedrijf. Bekijk ons aanbod en we verwelkomen u graag in onze showroom!

Onze klanten aan het woord

10
sterren

Onze ervaring is bij v.d. Hurk Bedrijfsauto’s was top!

Erg attent en geduldig alle vragen heel fijn beantwoord.
Een ervaring die vraagt om nog eens bij vd Hurk bedrijfsauto’s te kopen.

Dankjewel, Garden&Bricks

A. van Eyken - Bergeijk Klantenvertellen
8
sterren

Door vriendelijk persoon goed en netjes geholpen. Komen de afspraken na en geven duidelijke informatie. Konden binnen 3 dagen onze nieuwe bus ophalen incl extra te monteren trekhaak. Ook via de mail en app snel en duidelijke antwoorden.

AdJ - Ridderkerk Klantenvertellen
10
sterren

eerste indruk omdat ze ons even vergeten waren dacht ik we zijn gewoon een klant. eenmaal uitgelegd dat het door de enorme drukte kwam super service verleend. namen de tijd ervoor papier werk netjes uitgelegd en goeie communicatie over de telefoon. Na de koop en de na zorg super gewoon.

adamo - eindhoven Klantenvertellen