whatsapp

Verzeker je auto, verzeker je inkomsten

Van den Hurk Bedrijfswagens heeft een unieke samenwerking met Bovemij. Van den Hurk Bedrijfswagens is natuurlijk volledig op de hoogte van je wagenpark en je specifieke activiteiten. Door de samenwerking met Bovemij zijn wij gespecificeerd in verzekeringen voor de transportsector. Door het bundelen van de kennis met deze partner kan Van den Hurk Bedrijfswagens je een verzekeringspakket aanbieden dat optimaal aansluit bij jouw wensen en behoeften.

‘BELETTERING STANDAARD MEEVERZEKERD!’

De bestelautoverzekering biedt je WA en cascodekking in heel Europa.
Daarnaast omvat deze verzekering een aantal belangrijke aanvullende dekkingen.

  • De kosten van belettering tot €2.500,- zijn  gedekt.
  • Het werkrisico van eventuele laadkleppen, kraantjes etc. is gratis meeverzekerd.
  • De bestelautoverzekering bevat een gratis chauffeurs bagageverzekering.
  • De verzekering is standaard voorzien van een rechtsbijstand dekking.
  • Bij veel verzekeringen is een aanrijding met andere voertuigen van de verzekeringnemer op eigen terrein uitgesloten. Bij ons is deze uitsluiting niet van toepassing en is ook dat risico gewoon verzekerd.
  • Bij de financiering van de bestelauto wordt een contante waarde clausule toegevoegd. Dit houdt in dat als de bedrijfswagen total loss is, de restwaarde van de financiering wordt uitgekeerd in plaats van de gebruikelijke dagwaarde.

De verzekering kan worden uitgebreid met een ongevallen inzittenden verzekering en/of schadeverzekering voor inzittenden. Ook kan later ingebouwde inventaris van de bestelauto worden meeverzekerd.

Geld lenen kost geld