Uw partner sinds 1965 +31 (0) 492-729677

Verzekering

‘Polis speciaal voor bestelauto’s!’

Van den Hurk Bedrijfswagens heeft een unieke samenwerking met assurantiekantoor Dekavas. Van den Hurk Bedrijfswagens is natuurlijk volledig op de hoogte van uw wagenpark en uw specifieke activiteiten. Door de samenwerking met Dekavas zijn wij gespecificeerd in verzekeringen voor de transportsector. Door het bundelen van de kennis met deze partner kan Van den Hurk Bedrijfswagens u een verzekeringspakket aanbieden dat optimaal aansluit bij uw wensen en behoeften.
Vanuit onze jarenlange kennis en ervaring in de bedrijfswagenbranche hebben wij een nieuwe polis voor bestelauto’s ontwikkeld. Vraag er naar!

‘Belettering standaard meeverzekerd!’

De bestelautoverzekering biedt u WA en cascodekking in heel Europa.
Daarnaast omvat deze verzekering een  aantal belangrijke aanvullende dekkingen.

  • De kosten van belettering tot €2.500,- zijn  gedekt.
  • Het werkrisico van eventuele laadkleppen, kraantjes etc is gratis meeverzekerd.
  • De bestelautoverzekering bevat een gratis chauffeurs bagageverzekering.
  • De verzekering is standaard voorzien van een rechtsbijstand dekking.
  • Bij veel verzekeringen is een aanrijding met andere voertuigen van de verzekeringnemer op eigen terrein uitgesloten. Bij ons is deze uitsluiting niet van toepassing en is ook dat risico gewoon verzekerd.
  • Bij de financiering van de bestelauto wordt een contante waardeclausule toegevoegd. Dit houdt in dat als de bedrijfswagen total loss is, de restwaarde van de financiering wordt uitgekeerd in plaats van de gebruikelijke dagwaarde.

De verzekering kan worden uitgebreid met een ongevallen inzittenden verzekering en/of schadeverzekering voor inzittenden. Ook kan later ingebouwde inventaris van de bestelauto worden meeverzekerd.

Als service kunnen wij de opzegging van uw huidige verzekering voor u verzorgen.

Met vragen neem contact met ons op van den Hurk bedrijfswagens

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Wil je niet dat jouw gegevens opgeslagen worden middels deze cookies? Klik dan simpelweg op de knop 'liever niet'. Lees meer.
Liever niet   Prima hoor