Uw partner sinds 1965 +31 (0) 492-729677

Financial lease calculator

Prijs per maand:

Financial lease

‘Zekerheid, gemak én aftrekbaar!’ 

Financial Lease ofwel zakelijke lease bij Van den Hurk is een speciaal product voor ondernemers die gemak en zekerheid willen. Bij Financial Lease hoeft u geen gebruik te maken van uw eigen financiële middelen en de financiering staat los van uw overige zakelijke financieringen. U kunt zelf de looptijd bepalen die past bij de afschrijving en de leaseperiode van het object. Omdat de rente die u betaalt voor uw Financial Lease-overeenkomst vooraf wordt vastgesteld, heeft u maandelijks een vast leasebedrag. De rente blijft gedurende de looptijd van het contract ongewijzigd. U weet dus exact waar u aan toe bent. Helder en overzichtelijk. Kortom, geen ondoorzichtige financiële constructies, maar een vast aflosbedrag, een vaste looptijd en een vaste lage rente.

Transparant product

Het te leasen voertuig komt onder de noemer Financial Lease op uw balans. U bent vanaf de eerste leasetermijn eigenaar van de auto. U betaalt een vast maandelijks bedrag voor uw Financial Lease, want de rente blijft immers ongewijzigd  gedurende de looptijd van het contract. Heel transparant dus.

Aftrekbaar?

U kunt de auto tot maximaal de aanschafprijs exclusief BTW leasen. De eventuele BTW kunt u direct bij de fiscus terugvorderen, u bent immers economisch eigenaar. Ook de inruil of een deelbetaling behoren tot de mogelijkheden. Voorts kunt u in de overeenkomst een  slottermijn opnemen ter hoogte van de reële restwaarde. Daardoor valt de leasetermijn nog lager uit.  Wij verlangen geen andere zekerheden dan het voertuig dat u least. De autokosten, zoals reparatie, onderhoud, verzekeringen en houderschapsbelasting, komen voor uw eigen rekening. Deze heeft u als economisch eigenaar dus helemaal zelf in de hand.

Veel gestelde vragen omtrent betreffende lease producten

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Wil je niet dat jouw gegevens opgeslagen worden middels deze cookies? Klik dan simpelweg op de knop 'liever niet'. Lees meer.
Liever niet   Prima hoor