Uw partner sinds 1965 +31 (0) 492-729677

Service

‘Van Caddy tot zware truck!’

Onze moderne werkplaats, gevestigd op de Kanaaldijk, is voorzien van uitleesapparatuur voor alle gangbare merken en modellen. Tevens is onze werkplaats ingericht voor wagens tot 3.500 kg.

Voor de zware wagens en vrachtwagens zijn we in 2014 gestart op de Vossenbeemd 13 met ATC (Auto, Truck en Camper). Hier hebben we zowel lange putten als een remmentestbank voor de zware lijn buiten de reguliere extra bruggen en moderne testapparaten.

 

‘Flexibel schadeherstel tegen concurrerend tarief!’

Onze moderne schadeafdeling is ingericht voor zowel personen- en bedrijfswagens als kleine vrachtwagens. Tijdens uw schadereparatie kunnen wij passend vervangend vervoer verzorgen. U krijgt desgewenst bijvoorbeeld een passende L2H2 bedrijfswagen, zodat uw zaken door blijven lopen. Plaatwerk, richten, uitlijnen en spuiten (ook vrachtwagens!) is bij ons dagelijkse kost.

Poetsafdeling:

‘Uw wagenpark brandschoon tijdens een bakje koffie!’

Wij verzorgen de poetswerkzaamheden terwijl u wacht. In onze ruime poetsafdeling met wasstraat kunt u uw eigen wagenpark laten bijhouden.

Voor regelmatige klanten maken wij een verzamelfactuur na enkele maanden. Zo kunnen u en uw personeelsleden onbezorgd gebruikmaken van onze reinigingsmogelijkheden. Uiteraard wacht u comfortabel met een krantje, Wifi, koffie en een koffieleutje!